Kategorier
Generelt

Sjekk forsikringane – Spar penger

forsikringsillustrasjonEin gjennomgang av mine forsikringar viste seg å vere særs fornuftig. Brukte ca ein time  på å sjekke opp eksisterande forsikringar, og besparelsar ved å bytte.

Sjekka opp kva me hadde av forsikringar gjennom jobb, fann ut at eg var dobbelforsikra på mange frontar. Doble forsikringar utgjorde 6612,- i ekstrautgift pr år. Så sjekka eg pris på bil/innbo i diverse selskap. Ved å flytte bil og innbo frå Gjensidige til Storebrand sparte eg 4000,- i året.

Dette gav meg ein total besparelse på 10612,- kroner i året, altså 884,- kroner pr månad.

Å skifte forsikringsselskap var fryktelig enkelt, alt gikk via nettet, og det nye selskapet tar seg av oppsigelsen hjå det gamle.

Når eg hadde godkjent den nye avtalen hjå Storebrand, gjekk det ikkje lenge før Gjensidige ringte meg, og opplyste om at dei gjerne kunne gi meg samme pris som Storebrand. Når eg da spurte om dei også ville refundere dei 4000,- eg har betalt for mykje i året (i to år) vart det tyst.  Hadde eg ikkje byttet forsikring hadde eg nok fortsatt betalt dobbel pris til Gjensidige.

Betaler du for mykje i forsikring? Sjekk opp!

Ett svar til “Sjekk forsikringane – Spar penger”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *