Kategorier
Generelt

Yallaveven v.8 – med flickr

flickr_logo_gamma.gif.v59899På tide med litt endringar igjen. Ting er ikkje så veldig forskjellig fra før. Men har tatt i bruk Flickr for enkel opplasting av bilder og video fra mobilen. Så nå vises heile tida dei fire siste bildene fra Flickr-kontoen min i høgrekolonna. Sidan telefonen min har innebygd klient for Flickr-opplasting så vil det dukke opp mobile blinkskot(?) i ny og ne! Særs praktisk for «live-updates» fra fjellturar og andre sprell!

Fortsatt eindel ting i den nye templaten som er på engelsk, men dette endres fortløpande. Ser du andre ting som ikkje er som det skal, eller har du forslag til endringar? Legg igjen ein kommentar!

2 svar til “Yallaveven v.8 – med flickr”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *