Kategorier
Ski

Alpetur 2008

*************************************
Billetter bestillt til Munchen!
Tur: 28.02.2007 kl. 12:35-17:20.
Retur: 09.03.2007 kl. 06:55-12:05
*************************************

Joppe snurrer i Chillertal

Ser at det er begynt å diskutere alpetur 08 🙂 Me samler den diskusjonen her.

Fyr laus… Sted, dato, kven kjem?

82 svar til “Alpetur 2008”

tror heller vi bør finne en aen plass, er litt stress å reise ukå før påske (11). Eg er klar for 10 dager, reiser 29 feb, og tilbake 9 mars

i helga starta mazza og bjørkis skisesongen 07/08 med septemberpudder på Juvass! Hooka opp med purkarlaget fra syltetøybyen, og hadde ei strålande helg. Piståkning og grunntrening på lørdagen med påfølgende lom-fest, tacobuffè og flygende GTer. På søndag måtte bjørkomobilen gi opp i svingene over raubergstølen fordi vinterdekkene han hadde kjøpt på lidl ikkje var så gode på snø.. heldigvis trengte vi bare vente nåken minutter på bussen til purkarlaget, så vi kom oss opp. Moderat sikt i anlegget, men 10 cm nysnø og god stemning!!
På vei ned til tigerbyen hadde vi bolle og kakepause hos Åsi på Beito. MAO alt i alt ei meget bra helg! og om to uker er det saas fee..

for min del skal det vere greit trur eg, ikkje så kresen på om det er uke ditt eller datt, så lenge det er pow 🙂

men ka veka blei me egentlig enige om? fra dag til dag?

Lufthansa er kjempe greie å fly med. Var dei eg fløy ned til munchen med i fjor. Slepper vel avgift for ski og brett. Er ikkje så vrange på overvekt heller.
Ps. eg er med!!!!

Eg er med onsdag 27 feb til søndag 09 mars. Billett med Lufthansa koster 2444,- t/r Stavanger – Munich. Dette er en tidlig flight fra Stavanger (0600) Hvis de som reiser fra Stavanger klarer å fylle en bil, så er det ikkje så nøye om de fra Oslo ikkje reiser så tidlig.

Den er grei leverpostei!

Ellers hadde me 3 fine dager i Saas Fee og Zermatt. Var sol og påskestemning fra torsdag til søndag, ingen pudder men god stemning for det. Fekk testa masse nye ski, og frest rundt i pisten med diverse carvingmodeller. Saas Fee var fint, men litt mange kondomdresser og kjøre rundt. I Zermatt var det bedre plass og større potensiale for frikjøring viss det hadde komt no snø.

I Saas Fee var det og mye bresprekker, og en stakkars dude ramla ner i en sprekk på størrelse med et kommelokk 2 meter utenfor sperringene (!). De brukte hele dagen på å få han opp, for det var ganske langt ned…

Begge sentere hadde store terrengparker, men grunna stor sjølinnsikt og tidligere erfaringer blei det lite jibberier 🙂

Høstturer til Sveits er absolutt og anbefale, så neste år bør flere slenge seg med og ikkja bare la det bli med tanken!

Vi reiser ned me samme fly. Dagen før hem igjenn. Så fikk vi samme prisen så dåkkar:) Ble t slutt 3 herremenner + Gevinn. Ålright.

Viss me ska begynna å leite etter Landhaus, så må me kanskje begynne å telle opp kor mange som kjem 😉

Til nå har eg følgende på blokka:
Hans Magne
Kjetil
Mads
Marius + 2 (eller 3?)
Olé

Altså 7 stykk..

Ingen andre som vil var med? 😉

Då foreslår eg at me sette meglaren på oppgavå med å skaffe husly! Sidan han er den med mest erfaring i bransjen..

Joppe: Skaff oss eit stort og ikkje minst billig hus til ein ti-tolv mann 🙂

Svar

Tja… Etter flere eminent skrivne mail, på tysk, har eg bare fått negative svar 🙁 Eg fortsette jakten og håper det løyser seg. Hvis ikkje, så får Yallis ta med bommå og kjøpe inn fleire IKEAsenger 🙂

Hei skaol.

Svar

Finnes jo ikkje 1 ledig hus i Chillerdalen. Hvis nokre (med bedre søkeevner på veven) ramler øve ett så må de HYLE ut.

Leiter litt etter hotell til de to resterende nettene… Vanskelig. Meine tysk izt not zu gut..! Er vi nå 9 stykk tilsammen? Alle mangler de to nettene?

Ca antall ni stykk..

Me sko kanskje ha bestilt nokre bilar fra flyplassen og, pleier å vere billigere ved forhåndsbestilling. Holder det med to?

Ellers har pubane lenge opent, og heisane åpner tidleg, viss det blir kritisk med å finne hotell 😉

vett ikkje om dokken regne meg inn i dette regnestykke med biler og hus og sånt, men eg fikse meg sjøl siden eg ikkje heilt vett korti eg komme eller drar!

Eg vil ha sete i bil tors-lør – tar også en seng to første nettene, men skal alltids overleve å overnatte på en barkrakk 😉

Jeg har alt bestilt en bil for oss fem som kommer 28/2. Economycarrentals.com. En vw Touran e.l, 560 euro med vinterdekk, kjettinger og skirack. Vet ikke hvilket slags skirack det var.

okidokidoo..

Dykk bør ringe og dobbelsjekke skistativ-tingen, og helst bestille dobbel/trippel..

Når vi bestilte ski-rack ifjor så kom dei dinglane med sånn magnetskit, med plass til to par carvingski fra nitten-pil-og-bue. Dvs eit par fatski 😉

Svar

[…] I fjor var det 25 stk som passerte målstreken (eller 24, unge lovande Moe løyste målpasseringa på sin egen måte, med vekslande hell).. Fleire av deltakarane reiser no straks på ein tidagers intens treningsleir fram mot SNO 08. Kampen om vandrepokalen blir hard, og mest sannsynleg jamn. Det er spikra og vedtatt at Kjetil aka Joppe skal jobbe hardt for å behalde vandresølvet på Kløv! […]

To nye billettar er bestilt:
Øvstisen og Catosen..

Er med nå då ca 12 stk?

Me er fem som lander samstundes på torsdagen, så me kan fylle opp ein stk leiebil 🙂

Svar

Er det nåken som føle for å låna meg trackere og etpar breie feller til libanon turen min? Regne med det ikkje blir så mye spasering på dokken i Fûgen bortsett fra rett opp?

Komme te røldal te helgå, så det hadde vært gull viss nåken tok med!

ps – det vanke fikner, dadler og kamelmelk te de som låne ut 🙂

Eg er så heldig å ska ha med følge de første dagene 🙂 en nøye planlagt overraskelse hvor Joppe har vært innblanda!

Høres ut som ein god plan med 2 stk. smallcars 🙂

Olè: Kjekk overraskelse frå Tordis. Hadde håpet Silje også kunne være med, men hun fikk ikkje fri! Dåkke bør få ein egen suite 🙂

Da var to VW Touran reservert til torsdagen. ca 3900,- var snakk om hundrelapper i forskjell fra focus-klassen til Touran, så gikk for litt plats 🙂

Svar

Omsjonglert litt på biler:

Vectra 3063,-
+wintertyres and skirack 340,- Total ca 3400,-

Pga det forrige firma som eleiebil hadde booka touraner av krevde sjukt med cash for vinterdekk. Nå fekk an denne nais-praisen på Vectra hos Budget. Skulle holde.. Viss dei var for små var det ingen prob å oppgradere en klasse eller to når vi hentet bilene.

Med tanke på at vi var 5 mann i Astra ifjor, så skulle vel vectra duge 😉 Og du hadde vel free upgrade av klasse hos Budget Jensen? 😉

Svar

Vel, jeg ringte leieselskapet for å undersøke litt om disse skistativene. Og damen kunne bekrefte at de var små, og av typen «magnet».
Å få leie flere viste seg å være svært vanskelig, om ikke rent umulig. For det gikk ikke å montere flere på en bil!!! I tillegg så fant hun ikke reservasjonen min.
Så nå kjører vi minibuss med plass til ski inni bilen.

Vart over seksten timar på jobb i dag, så no ska det bli godt med ferie! 😀 Håpe berre at eg e vakjen og rekk flyet i morra.

Yalla: Ikkje upgrade hos Budget, kun avis og hertz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *