Kategorier
Generelt

Ferdigbefaring i Cementen

Stue og terasseNå er det ein måned til overtaking i Cementen. Var på ferdigbefaring igår, og det ser ut til å bli fint der 🙂 I Cementen kan me ete snop midt i veka, vere oppe så lenge me vil og spele så høg musikk me vil.

Av alle ting så får eg rosa glas på terasserekkverket.

Joppe tok nokre bilder på befaringa igår, dei finn du i Picasaalbumet.

PS: Snart kjem det ein aldeles glitrande leilighet for salg i Paradis/Godalen.

3 svar til “Ferdigbefaring i Cementen”

hoho! velkommen til nabolaget:)btw,
nå har eg fått sofa!sofasofasofa. komme te å savna godstolen din..har jo budd i den i 3 mnd..hihi..takk for lånet

Ska sei =) Såg jo kjempebra ud nå kan eg trege at eg ikke slo te eg åg.. Får håpe de blir kaffe besøk når du får slått deg te ro og flyttet inn =) Kjempe fin og lys leilighet med bra utsikt de e jo ikke gale..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *