Kategorier
Ski Snønuten Open

Dei første bildene fra Snønuten Open

Kjetil - vinneren av Sno07Årets SNO er som kjent over. Og til venstre ser du vinnaren kyssa den gjeve vandrepokalen!

I år som ifjor måtte me flytte starten litt ned pga tett tåke. Me starta litt høgare oppe enn ifjor. Det var ymse forhold, og til tider sterk motvind. Men likevel gikk det fort for mange. Seks mann sneik seg under ni minutt, og kun tolv sekund skilte 3, 4, 5 og 6. plassen. 1. og 2. plassen var over halvminuttet foran resten. Kjetil kneip sigeren ni sekund foran den skulerte alpinisten Svandal. Så endeleg fekk me pokalen him til Suldal!

Det var mange interesante målpasseringer denne gang. Mossen må takke han i himmelen for at han slapp fra det utan bruddskader og det som verre er.

Forutan spektakulære målpasseringer gikk det meste på skinner. Banketten, gytekulpen og dei «varme berå» var som vanleg ein suksess.

Har fått bilder fra cOlav, og dei kan du finne i albumet mitt.
Resultater fra SNO07

Dei andre som har bilder må få dei over til meg! Det gjeld iallefall Bjørkjunior veit eg 🙂

16 svar til “Dei første bildene fra Snønuten Open”

E eg medrekna i den hytta, Hans M? Har ordna meg m hytta på Rabbe camping m ein gjeng fra Sogndal eg. Så då e dokken i tilfelle ein mindre. Snakkes til helga!

Takk til Yallaveven for å ha vært med å satt farge på helga i Sauda… det blei bra. E som vanlig spent på bildematerialet fra festen.

Ellers så ville eg bare lufta tanken på ein aldri så liten toppturcamp på Røldalsfjellet 17.mai helga. Midthun og J.M Solland-the Man har følgande idé: Me får satt opp ein lavvo med vedfyring, og sørger for ei bra sosial ramme rundt det heile. På dagtid går me på tur til Røldalssåta, Hegerlandsnuten og Tindane. Eit ørlite forbehold om vær og føreforhold. Men det ser ut til å vær masse snø i området. Er det interesse mon tru?

eg er paa jobb i valencia, og skal vaere her til tirsdag.. maa tjena penger til the extreme makeover of calle the caravan. skal du kjore i roldal og eller? det er visst forresten i dag.. lykke til i tilfelle!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *