Kategorier
Generelt

På toppen av Reinsnuten..

sø 01.04.2007 15:08 01042007084
…er det heilt nydelig! Ser fram til ein bratt og fin nedtur i megaslusj!

Litt bilder fra turen til Reinsnuten.
Litt bilder fra turen til Snønuten på lordagen.

14 svar til “På toppen av Reinsnuten..”

Tjuvtrente i bratthenga nedanfor natlandsnuten idag, ser på dette som veldig relevant erfaring. Jobbar inn balansen på dei tynne pinnane, så skal eg være ein raser på breiskia til helga!

du sikter kanskje til lørdag då rennsjefen med assistenter som hadde en sikkerhetsgjennomgang av trasèen? er som kjent ingen offesiell trening på SNO!

Når me snakke om treningsopplegg fram mot SNO, så ser det ut til at eg og Dr. Moe har valgt omtrent samme treningsopplegg..

Bilder fra treninga:
Dr. Moe
Yalla

Den største forskjellen er at Moe har hatt treninga i Canada, medan eg hadde meir stedspesifikktrening i Kyrkjesteinsdalen. Kven som har lukkast best finn me ut på laurdag.

Svar

Slett ikkje ulikt, Yalla! Bildet blei tatt RETT før eg starta rotering, kropperin og sirkulering, elle ka dei kalle det i dag…Eg går som vanleg for on-sight taktikk på SNO, ikkje sjå løypa før konkurransen. Stille meg bak Svandal sin skepsis, blir ikkje konkurranse på like vilkår når rennsjefen velge ut eit privat team for å besiktige trasèen på førehand…Dei bør absolutt klara å dra nytte av denna fordelen på laurdag!

Nå skal det siest at rennsjefen på det sterkeste oppfordra til tur på andre siden av dalen, men fekk kun GDM med på dette. Tror imidlertid ikkje at det er nåken særlig fordel å ha vert på nuten ukå før rennet. Er ikkje så jævla mange måter å skrella et egg på…!!

Sjønner at presset begynner å bli stort på endel av deltakerne på årets SNO, men det er viktig å huska på at sjøl om en har verdens største smørelager i løå, eller har kjørt aktivt alpint i 10 år er det ingen som forventer at ein skal vinna:)

Finansfiff på SNO?

«Kommunikasjonsdirektør Per Eikrem ved Oslo Børs skal også ta en velfortjent ferie i Suldal i Ryfylke som ligger i Rogaland.

– Der skal jeg gå på ski opp det høyeste fjellet som heter Snøuten (1.604 moh). Når vi kommer til toppen er det konkurranse om å komme raskest ned, sier han.»

NA24.no – Her ferierer finansfiffen

I anledning 5 års jubileum av SNO, vil eg herved presentera eit tilbod til alle deltakarar:

-Voksing av ski: 50kr pr lag
-Stålkanter: 50kr
-Fiks av såle (lakris): 50kr

Dette som ei markering av at eg ønskjer likast moglege forhold for deltakarane, og at eg dermed tek avstand frå rennsjef Drange si forskjellsbehandling med utvalde «løypeinspektørar».
Bjarte: du bør kanskje komma opp litt tidleg, er ein DEL å gjer med dine ski…
Stad: Mo i Suldal
Tlf.: 91394209
Tilbodet står til fredag kveld, tør du la vera…?

Glømte å leggja til at eg i år har spesialtilbod på klister, 75kr per skipar!! Røvarkjøp, spør du meg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *