Kategorier
Ski

Finfin helg i Røldal

Joppe i skumringaMe stakk som vanlig opp på fredagen. Forventningane var høge, etter store dump iløpet av veka. Kjetil hadde handla inn tidsfordriv til kveldane (geni og risk). Fredagen innvia me Geni, og Yalla vann ein overlegen siger..

Lordagsmorning vakna med tidlig av vinden som reiv og sleit i hytta, og som me tenkte var heisen stengt store deler av dagen. Me joina erfjord og sandnesfolk++ til ein liten hoppsession i Valldal. Kjekt. Lordagskveld hadde me mørkehopping i veikanten med Hagaminne. Alt gjekk bra i mørket, heilt til Joppe landa pladask på ein stor stein. Det gikk og forholdsvis greit, bare ein forslått og rolig gut som klarte å halde tårene inni seg.

Søndagen vakna me til fint ver, og strålande forhold i skitrekket. Altfor masse folk, men ellers bra. Avslutta dagen med Saudasvingen. Den var heilt fantastisk.

Ligg litt bilder på albumene.mine.nu.

11 svar til “Finfin helg i Røldal”

Må legge til at både Sølversen, Øvstis og meg er ansvarlige for bildene fra kveldsaktivitetene 😉

Var nå helst for mørkt til å ta gode bilder..

Fin helg folkens. Reise du opp på fredag mazza? Lurte på om eg skulle ta ein dagstur om veret blei bra.

Ja det var i grunn ei fin helg. Øvstis e bra til å komme på spontanhendelsar kveldstid med ski 🙂

uvisst.. siden det ser litt dårlig ut med sengekamarater på hagaminne er eg litt i tvil. sender en mld viss eg drar over!

«12 minusgrader sammen med kald vind gjorde at den kalde trekken ble målt til minus 31 effektive grader, skriver Haugesunds Avis»

Ikkje rart det var kaldt på nasen 🙂

..og en tilbringerheis fra en ny parkeringsplass..»
Heis frå det nye hyttefeltet?? Ikkje at eg våge meg offpiste, men det betyr vel at det blir enklere å komme seg opp etterpå??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *