Skip to content

5 Comments

 1. Vel det starta iallefall ikkje heilt topp. Idag er trekket stengt pga vind. Sitter i hytta på Hagaminne og surfer via gprs og Powerbooken til Vela 🙂

 2. hmm. Eg kjem opp om 1t eller 2.
  Kjipt med været….

 3. mazza mazza

  like greit eg ikkje reiste opp då! Loon melder om styggbra forhold i homsedal, men det blir nok bare dagstur til norefjell på mazza. skal folket opp igjen til røldal neste helg? då komme iallefall eg!

 4. Søndagen var _meget++_. Så litt må du angre Mazza 😉

 5. mazza mazza

  Horefjell var ingen kjempesuksess det heller.. fint nok på toppen då. Gjorde imidlertid et skjebnesvangert forsøk ned den svarte løypå som ikkkje var åpna enda men som hadde et forlokkande upreppa pudderlag. Problemet var bare at sålen var tynnere en hentesveisen til øystein hedstrøm, så det ente med hål i skien, hål i jakken og hål i armen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *