Kategorier
Generelt

«Notification of problem domains»

Kanskje for spesielt interesserte – båndbreddetjuvar.
Statistikk nov-des-janDei siste dagane har det ramla inn mailer fra 34sp.com om for mykje trafikk på mine sider. Det gikk ifra eit månedlig snitt på rundt 3-5GB til over 1GB i døgnet, min konto har begrensing på rundt 4GB i mnd. Så noko måtte det vere. Albumet mitt ligg ikkje lenger hjå 34sp.com, så det er ikkje grunnen.

På bildet ser du veksten i trafikk, november og desember er heile månader, medan januar kun er ti dager gammel.

Etter å ha rota rundt i diverse statistikker, fann eg ut at eg hadde eit bilete liggande som tydelegvis var særs populært å hotlinke. Bildet var fra en post eg skreiv i 2005, med det treffande filnavnet «happy_new_year_2006.jpg». Dette låg i ymse gjestebøker på Myspace.com og Ebay.com, samt på fleire andre nettsider.

Eg har nå tatt nokre tiltak, for å sleppe dette framover. Sletta det aktuelle bildet fra serveren, samt satt opp .htaccess etter artikkelen «Helt gratis reklame» hjå «Kyrres plass på nettet».

Så nå får me sjå om ting stabiliserer seg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *