Skip to content

11 Comments

 1. Ser med glede at Sauda er representert! Savne (eller ikkje) «pudderholet» Røldal;)

 2. Var du der? Jøss. På checkpoint gitt. Var det bra?

 3. Ja, jøss. Masse skifilmgreier på prosjektor. Pils til 24 kroner, og alt var vel.

 4. mazza mazza

  svandal: røldal var representert, forskjellen var bare at det som var fra sauda ikkje var fra sauda men fra etnefjellå! med helikopter! så du fri flyt? den litle skogskjøringå på 150 høydemeter ved siden av heisen var framstilt som den værste offpisten? eg ler meg i hel!! nei død over sauda propagandaen. svandalen er et fint anlegg for portkjøring og jibbing, men for de som ikkje har bokså på knerne, eller kondomdress er røldal et bedre alternativ:)

 5. Mazza, Etnefjellå/svandalsfjella e jo ein del av sauda. =)
  Ellers så leste eg Fri flyt, bra repotasje frå din sida, de må eg sei. Saudarepotasjen va ikkje de størsta eg har sitt, dårlige bilder i alle fall. Men må sei eg synst Røldal har fått veldi masse ufortjent publisitet. Kan jo vera tidens beste plass med sol og metervis med pudder, men de e ikke kver gang for å sei de sånn… Flatt lys e de derimot nesten kver gang;)

 6. mazza mazza

  nettopp!! timevis med trening i flatt lys, dårlig sikt og skareføre gjør oss til komplette alpinister! viss du stille på SNO07 kan me måla krefter:)

 7. Visst eg stille i SNO 2007?
  E så klar! Denna gangen ska eg prøva finna rett vei ned fjellet og;)

 8. stehust stehust

  På den andre sida av polarsirkelen har me allerede begynt oppkjøringå te SN07…
  Flatt lys er luksus!!

 9. Nå ska eg ha ei veke «lågtrening» som eit ledd i oppbygginga mot SNO!

  Føler SNO-07 får rekordtider..

 10. cOlav cOlav

  Må ha ein riktig god tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.