Kategorier
Generelt

Trondheim underground radio on tour

STMODM logoNatt til lordag, lordagsmorning blir GD2 invadert av ein solid gjeng rockere fra Trondheim. Obligatorisk oppmøte for alle Yallavevlesarar på Cementen lordagskveld, klokka 21:00! Snakkes!

Klippet fra www.checkpoint.no:

Lørdag, 18. November/ kl. 21.00 / cover: 80
CEMENTEN SCENE: TRONDHEIM UNDERGROUND RADIO ON TOUR
Denne gangen har vi plukket bandene Pullzheimer, So Turn Me On, Dead Man og Bulwark.

PULLZHEIMER

Pullzheimer har det siste året gjort seg bemerket som et karismatisk liveband. Musikken er en engasjerende blanding av drivende rock med sterke melodier og utradisjonelle vendinger. De er et relativt ungt band, men har allerede spilt på velrenommerte steder som Garage i Oslo,Storsalen og Blæst i Trondheim og Kvarteret i
Bergen. I Mars fikk Pullzheimer æren av å varme opp for Madrugada i storsalen i Trondheim, og ble i april Ukas Urørt i NRK P3. De har også raget høyt på konsertanbefalingene til både PlanB og Natt&Dag.
www.myspace.com/pullzheimer
www.pullzheimer.com

SO TURN ME ON, DEAD MAN

STMODM er noe så sjeldent som et indierock-orkester med base i Trondheim. Bandet gir deg energien du kjenner fra amerikansk nittitalls-indie (les: Sebadoh, Dinosaur jr. etc), men med mer vreng og lengre støypartier. Legg til litt nyere crossover-greier og du nærmer deg. Utagerende shoegaze? Tja, det betyr vel
egentlig ikke noe som helst, men sjekk dem ut live. Der gir So Turn Me On, Dead Man tomme ord mening.
www.myspace.com/soturnmeondeadman
www.soturnmeondeadman.com

BULWARK

Bulwark spiller rask riffbasert rock’n’roll inspirert av band som Zeke, Motörhead og Funny Farm. Originaliteten bevares gjennom klare referanser til trashmetal og hardcore.
www.myspace.com//bulwarknorway
home.no/bulwark

4 svar til “Trondheim underground radio on tour”

Då må ein vel rekne med rock`n roll-kontrollvorspiel i GD2 på laurdag 😀

Og kanskje et par rock`n roll-kontrollspennendenyeøl på Kardinalen før det igjen 😀

Tusen takk for at dåkken ville komma å sjå oss på lørdag, takk for den fin fine responsen 🙂 Va kjekt å spela konsert i Stavanger, det kan me gjennta. Bare synd me ikkje rakk å treffast på checkpoint etterpå. På veg frå GNu gjekk eg forbi bussen, i lett duskregn.. hadde nesten gløymt korleis regn kan var 😛 Uansett det viste seg at avreis va flytta fram halvannan time.. skit. Sjåast igjen te jul! ps: Ein siste gong; tusen takk for maten, Joppe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *