Skip to content

Diskusjonsforum

DiskusjonEtter stor pågang fra lesarar (særlig Mazza har mast) har eg atter eingang sett opp eit diskusjonsforum her på Yallaveven. Du finn det under menyvalget «Diskusjon» i menyen. Dei 10 siste trådane vert lista i høgre kolonne under «Siste fra forum».

Kjøre ein prøveperiode der folk kan skrive uten å måtte registrere seg, blir det mykje søppel så får me heller byrja med registrering etterkvart. Dei som ønsker å registrere seg kan gjere det på registreringssida. Forumet har støtte for Gravatar, så bruk gjerne gravatar-adressa di når du registrerer deg.

Oppdagar du bugs i forumet set eg pris på at du gjev beskjed.

7 Comments

 1. Ka e gale med kommentarar?

 2. mazza mazza

  at du bare kan kommentera..

 3. mazza mazza

  nå kan du diskutera uten kommentar

 4. det er greitt med et forum, slik at du kan opprette nye trådar.. då kommentarane står til nyhetspostane..

 5. mazza mazza

  det er ein korrekt kommentar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.