Kategorier
Generelt

Kite, surf og natteliv

Røldal er stengt, og eg tilbrakte ei helg i Stavanger for første gang på lengre tider..

Lørdag var eg, Arne og Ivan på tur for å finne litt bølger, vi fant noen på Orre. Det var ikkje rare greiene, men nok til å komme seg oppå brettet. Etter å ha plaska rundt i vatnet ei stund gikk vi på land for å prøve den nye kiten til Ivan. Det var morsomt 🙂 Hadde ikkje mykje å stille opp med når vinden tok tak i kiten. Me fekk nokre luftige svev og hurtige drag bortover sanddynene. Ivan hadde eit heller mislykka forsøk med kiten uti vatnet. Får satse på litt meir tørrtrening på land først. Diverre ingen fotostatiske beviser fra turen til jærstrendene..

Lørdagskveld var det eit lite party hjå innehaver av Paradis Pils og Pizza, enda til slutt opp på Checkpoint og seinare Javel! Lite kjentsfolk begge plasser..

Konklusjon: Altfor lenge til vinteren…

2 svar til “Kite, surf og natteliv”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *