Kategorier
Surfing

Bilder fra Surfcamp 2006

Ensom surfer i solnedgang

I helga var det klart for surfecamp på Bore igjen. Veret var strålande, men bølgene var heller av ymse kaliber. Dei var fine heile veka, men når helga kom så blei det lite og ingenting ut av det. Folk var iallefall i vatnet på lordagen. Og i den anledning knipsa havfotograf Morten eindel bilder.

Sjå bilder fra Bore

22 svar til “Bilder fra Surfcamp 2006”

Forresten: Olè er nok ute nokre skidager pga. skade. Dumt mtp. helgen, men han kan jo bedrive andre kjekke aktiviteter 🙂

Leggbeinet var på utsiden av kneet, men spratt på plass igjen. Tøff som han er klarte me ikkje å ta livet av ham denne gangen heller 😉

S O L og varme er meldt til helgen, så det lukter sløsj, grilling og happy days lang vei. JIPPI

kanskje alle burde slått seg sammen og kjøpt ein idrettsskade forsikring til han!

Snøballkrig og kalvebryting i beruset tilstand er nå hvertfall ikkje dekka av Europeiske utvidet reiseforsikring 😉 Satser på jeg kommer meg til røntgen før avslutning i Røldal – gravøl skal det nå bli uansett !!!

@mazza
Viss det då ikkje blir slik at det er Landeveisrøvaren som skal ta seg av Kalle oppover.. Joppe har ytra bekymringar for helsa til Sverre viss han skal hanskes med Kalle Camping oppover Lærdalstunellen..

Amputasjon av venstre fot er foreløpig utsatt. Preliminært svar fra røntgenundersøkelsen i går:
– ingen synlig skjelettskade
– god stilling i ankelledd
– upåfallende prox fibula(??!?)

Dog sier undersøkelsen lite om personlige traumer som følge av det brutale overfallet 😉

Men en skal ikkje kimse over prox fibula og personlige traumer! What doesn`t kill a man, makes him stronger. Det betyr at Hink von Helvete bør nå være en STERK mann.

kem som komme te stryn åpningshelgå egentlig?
mazza, joppe, larsern, pez-damå og kanskje bjørkulf?

Ordne seg jo alltids med overnatting. Me ska jo ha 25 grader og sol, så åpen himmel går bra!

kem trenge hytter? dei selge 5 manns telt med to soverom og nesten ståhøgde (180cm) for 299,- ellerno sånt på Lidl.. Såg det i reklamen.. ufattelig bra var det visst og. Tålte vannvittige mengder nedbør. Og var utrulig lett å sette opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *