Kategorier
Generelt Ski

Halvveis til Haugesund – en roadtrip i Telemark

Mazza og JoppeMazza og Joppe tenkte at nå bør me oppleve Telemark. Dette er et fylke som ligg ca. midt mellom Tigerstaden og Oljehovedstaden – her er det snø. Joppe kjørte med Alf fra vest og Mazza kom med Hurtigruta fra øst. Me møttes på halvvegen, som var en plass med navn Åmot. Nærmeste plass med tak over hodet og åpent skitrekk var Rauland – av de grunnene gikk turen da til dette paradiset (har ikke sett eller hørt Oddbjørn).

I morgen er det testing av nytt stæsj i et skitrekk med 1200 meter kunstsnø, 3 rails, 7 hopp og ein moroklump. Det blir kjekt. Etter endt dag, setter me kurs mot Bø og en ivrig Iver. Iver var sylklar for ski på søndag (han fikk til og med utsatt volleyballkampen til senere på kvelden 🙂

Bø er vel synonymt med studenter og øl, så lørdagskvelden bør bli bankers. Hvis me, som de teknikerene me e, klare å få det til, så blir det en update med bilder. HEI, HEI ALLIHOPA

9 svar til “Halvveis til Haugesund – en roadtrip i Telemark”

Litt synd at skiheisen sto i sju steinar store deler av lørdagen… Ellers blir eg stadig meir imponert øve Hurtigruta sin ekspansjon… Til og med direkterute mellom Oslo og Telemark! Desse nye amfibiebåtane e verkelig flotte:)

status etter ei helg i telemark: blakk, fyllesjuk og skamslått..

gjorde ingenting at heisen stod, for det gjorde eg og.. fikk to timer på ski før eg herpa hofta og skulderen.. ellers var det triveligt hos iver (bortsett fra at han loppa oss for gryn i butikken sin, og lurte meg utpå tvilsome balanseprosjekt)

Iver bor i ei koselig litå hytta sammen med damå si, og det var ikkje store forskjellen på standarden der og på høyfjellshotellet! Han tok oss med rundt omkring i bø`s natteliv og me endte opp på grillen. I dag dro han og kjetil til gaustadblikk, mens eg reiste heim.. i følge ryktene var det nummeret før at goddalsveien mista nok ein sjåfør 🙂

@mazza
ka du gjorde med hofta og skuldera? Var det noen vits å herpe den så tidlig i sesongen? Prøvde du deg på hopp og rail kanskje? Du vett at du ikkje må hoppe viss det er mindre enn 50cm powpow å lande i.. Dette har me snakka om før..

det var faktisk rett etter ett hopp.. hekta når eg kjørte baklengs og bråstoppa i klakå. landa forkjert og tok i mot med armen og hoftå.. er bare forslått i hoftå, men ser ut til at eg har fått en liten betennelse i infraspinatus etterpå.

ifølge iver vett en ikkje ka vondt i hoftå e før en har slått lårbeinet ut av hofteskålå… auuu..

Dei hadde fiksa hopp alerede ja… Big jumpen på kulen midt i bakken det då? Satse på det kjæm mykje snø te jul så Alpinsenteret opnar. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *