Kategorier
Surfing

Surfing chaos

Longboard ActionIdag var eg, Synnøve og Bjarte ute å på Bore. Det blåste nordavind fra alle kanter og bølgene var store, mange, og dei kom fra overalt.. Nokre kom fra sida, nokre kom tett som hagl, og andre ja dei kom fra land og ville ut igjen. Herligt.

Men av og til så roa det seg ned litt, og ein fekk nokre fine bølger. Var oppe og sto på brettet opptil fleire ganger idag 🙂 Longboard var ganske møkje lettare enn korte brett, men så er det vel kjedeligare i lengden vil eg tru.

Imårå er det på an igjen. Stikk ut på formiddagen og blir nok heile dagen..

Ett svar til “Surfing chaos”

I dag skal man først surfe, så drikke. Ka kan vel være bedre? Måtte isåfall blitt komboen ski/drikke! Livet er herli dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *