Kategorier
Surfing

Surfebølgen

SurfingIvan er ute og surfer nesten kvar dag, nå har han lurt Kjetil til og kjøpe brett.. Eg, Mads og Gjermund har store planer om å investere i løpet av kun kort tid 🙂 Bitt av basillen er det noko som heiter.

Eg og Synnøve var ute og prøvde oss på fredag ettermiddag, og da var bølgene akkurat passe for ein nybyrjar. Må sei det var vrient å få has på bølgene, men det rekner eg med er noko som kan lærast.. Ein fordel med vatnet er at det veldig mjukt å gå på snørra i.. hehe..

Dette kommer til å bli den store pre-vinteraktiviteten for bebuarane i Paradis.

Surfing chaos!

Forresten, rekner ikkje med at slikt som dette er dagligdags på Jærstrendene 😉

10 svar til “Surfebølgen”

hoi, nå kom Groven med en veldig god idè….
hva med å kjøpe en leilighet i Jernalderveien (de store blokkene på Madla/Ullandhaug), så slipper dere reise helt ut til Sola, /Hellestø for å se om det er bølger!

kan sikkert finne en kjekk leilighetn med bølge-utsikt til dere jeg!
Fido skal jeg finne en til deg oxå?

GRov

pokker, det er sikkert noen som har stålet ideen min….. trodde jeg hadde funnet krutet på ny jeg nå!

sorry

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *