Kategorier
Generelt

Papillon

Papillon coverEin ‘uskyldig mann i fengsel, uskyldig mann skal forsøke å rømme, uskyldig mann få gode venner film’. Denne filmen er fra 1973 og er basert på ein sann historie. I hovudrollene finn me mellom anna Steve McQueen og Dustin Hoffman. Me følger Papillon (McQueen) i hans forsøk på å flykte fra eit rømningssikkert fengsel ute i havet, noko som viser seg å ikkje vere lett.

Eg hadde ikkje så veldig store forventningar til denne filmen. Men den var heilt ok, var kanskje litt masse dødtid, men alt i alt godkjent. Hjå IMDB har filmet scoret heile 7.8/10, eg ville ikkje gitt den fullt så høg score, men rundt 6 ein plass kanskje?

Planen var å sjå litt The 4400, men sidan eg ikkje hadde fleire episodar tilgjengelig for øyeblikket, så vart det denne filmen. Det var vel ikkje heilt det samme. men, men..

Filmen hjå IMDB.
Filmen hjå Hjemmekinoguiden – DVDnett.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *