Kategorier
Jakt, fiske og friluftsliv

Lat fisken koma!

Cardinal 700uSidan tjuvar og fantar hadde vert i garasjen vår, så måtte me ta turen til XXL-sport for å hamstre nytt utstyr. Havna atter eingang på Abu-Garcia. Fant samme stanga som eg hadde hatt før, bare dette var ei ‘plus’ utgåve; ‘Enticer Plus‘. Snella var liten og snedden, og bar navnet; Cardinal 700u, den var satt ned med 400,- så var ikkje så galen pris heller.

Var og innom Biltema og kjøpte 30(!) stk. 5 grams spinnere for 159,- 🙂 Dei var omtrent identiske med slukane dei hadde på XXL, og der kosta dei 60,- stk. ellernoslikt.. På Biltema fekk eg og raska med meg ei ‘sammenleggbar’ saks (17,-) og ein lommekniv med 5 verktøy (15,-).

Sjølvsagt måtte me og innom Eurospar på vei heim, der hamstra eg inn ein agnboks til slukane, samt 3 ekstra slukar (8grams for storfisken). 🙂

Til helga skal eg og Ingve (og Cato?) til Ullsvatnet og fanga storauren.. Så det var godt å få utstyret i orden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *