Kategorier
Generelt

Fanta Open Sand

Fanta Open SandAlle gjer comeback til slutt..

Etter eit år uten volleyball, skal eg nå prøve lukken i Fanta Cup på Sand. Eg skal prøve meg saman med Ivanov El Solbakkos, ein «ruvande» forsvarskjempe med halte kner. 😉 Første kamp er lordagsmorning klokka 0900(!) og då trur eg at ledd er stive og støle, så me får satsa på sol og sommartemperaturar.

Mads lokkar med snø og bratte fjell på Søndagen, så for min del hadde det igrunnen vert greit å blitt ferdige på lordagen.. Og det er bare ein måte å fikse det på.. 🙂

5 svar til “Fanta Open Sand”

Snø i massevis

Mads har hatt seg en tur på veien mellom Sauda og Røldal. Han rapporterer om mykje snø, mange fine sider og potensielle road-gaps.. Som du ser av brøytekantene er det jammen endel snø 🙂 Me må få samla folket for ei helg i Røldal før sommaren…

Etter ein relativ hard førstekamp (21-4, 21-1), kan eg rapportera følgande frå opplegget på kaien: Fine tribunar, god og hard smikkesand, sol og fint. Det du kan klage på, er den vinden. Vinden roa seg etterkvart, så me får bare håpe, håpe, håpe og håpe på at vinden forsvinner. 🙂

Det blei ein 5. plass på meg og Ivan. Etter ein god dag på lordagen, med siger i alle kamper, vart det ein kamp og eit tap på søndagen.

Ole Martin og Bjarte stakk av med premiepotten på 5000,- og den kom nok godt med for to slitne studentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *