Kategorier
Generelt

King Of The Beach

MikasaballIdag klarte Bjarte å lokke meg med i beachhallen på Storhaug. Hadde ikkje gløymt alt av eit år uten volleyball, men eg fant fort ut at eg ikkje hadde same ‘spretten’ som før 😉 Sjølv om eg ikkje sprette lika godt, så hang eg sånn nokonlunde med desse hardttrenande elitespelarane, og klarte med god(?) margin å sleppe unda ‘pinky’ tittelen!

Me kjørte KOTB, og resultatene blei som følger:

   1. Bjarte
   2. Yalla
   3. Tore
   4. Øyvind

6 svar til “King Of The Beach”

@ Olemartin
–>» sitter faktisk på ubuntu via den live-cden nå. mystisk.»

Legg an fra deg, hiv an, knus an… ikke tenk på det engang.. 🙁 Vurdere kraftig å ta en format C: eg
Tror det er Win2KServer som gjelder 🙂

Å velge w2k i staden for w2k3, vel, det finnes det faktisk ingen argumenter som kan forsvare..

hilsen en Microsoft Certfified Professional – Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *