Kategorier
Ski

Snø i massevis

Mads har hatt seg en tur på veien mellom Sauda og Røldal. Han rapporterer om mykje snø, mange fine sider og potensielle road-gaps.. Som du ser av brøytekantene er det jammen endel snø 🙂 Me må få samla folket for ei helg i Røldal før sommaren kjeme for fullt. Og helst før me reiser til fagre Stryn for meir skiaktiviteter!

Roldal 01Roldal 02

2 svar til “Snø i massevis”

Gi eit pling viss dokken tar turen opp!
Hadde vore koss med litt snø etter eksamen.

Fanta Open Sand

Alle gjer comeback til slutt..

Etter eit år uten volleyball, skal eg nå prøve lukken i Fanta Cup på Sand. Eg skal prøve meg saman med Ivanov El Solbakkos, ein «ruvande» forsvarskjempe med halte kner. 😉 Første kamp er lordagsmorning klokka …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *