Kategorier
Generelt

Firstprice

FirstpriceFirstprice tilbyr produkter i alle fasonger og varianter.. Nå som me har fått Kiwibutikk i nabolaget så har eg begynt å handle Firstpriceprodukter, og eg blir stadig overrasket over både pris og smak 🙂

Ta foreksempel colaen.. Kven hadde trudd at det skulle gå an å drikke noko anna enn Coca Cola? Faktisk så er Firstpricecolaen mycket bra! Pizzaen duger, og du får 3 stk. for drøye 20 kroner. Ketsjupen går det ikkje an å klage på, og ein kilo Firstpriceketsjup er billigare enn ein halv kilo Idun tomatketsjup.. Kven smaker forskjell på spagetti?

Nå kan eg ikkje påstå at eg er kresen i smaken, men eg har enda ikkje smakt eit Firstpriceprodukt som smakar vondt.. Og når prisforskjellen er så stor.. Ja da er valget lett 🙂

Et utvalg Firstpriceprodukter fra kjøkkenet 🙂
Matvaretest fra Art oft taste TV2 hjelper deg

22 svar til “Firstprice”

Hmm.. testa den first price colaen i dag.. minner litt om pepsi og sukketter.. ikke spesielt bra.. First price syltetøyet var derimot bra greier 🙂

Suketter du lissom.. Den har ein ‘eim’ av Mr.Freeze cola-is.. Og den er jo rett og slett namnam!

Skal kjøre ein blindtest på deg eg Fido.. Så tenker eg at FirstPrice går av med sigeren..

@FiDo
Challenge accepted.. Det blir blindtest i dag.. Eg stiller med 5-6 colavarianter.. 🙂 Du må iallefall klare å skilje Coca Cola/Pepsi og FirstPrice colaen..!

Forventer referat frå FiDo sin blindtest. Etter denne uttalelsen kan det bli interessant.

Ska love deg at eg har rett! Tar eg feil skal du få en kasse First price cola 🙂 – FiDo

Huff da… hehe Trodde det bare var snakk om First Price og Vanlig Cola eg.. men trekker meg ikke fordiom.. E med på blindtest eg 😉

blindtesten har vi ikkje fått gjennomført enda.. men skal love deg at han blir skyldig ein kasse firstprice cola 🙂 ikkje så gale det, dei koster jo 5,- stk bare.. hhehe

Vente spent på testen eg… Ting Tar Tid.. hehe Tror igrunn Yalla e litt nervøsen, med tanke på at han kommer til å tape 🙂 hehe

Gjennomført? Jeg gjorde et googlesøk på Firstprice Cola og fikk opp blant annet denne siden. Jeg må si jeg er meget positivt overrasket over Firstprice Cola. Den er nesten like god som Coca Cola, mye billigere, og ikke amerikanskimperialistisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *