Kategorier
Generelt

Ubuntu i bruk

Ja då har eg hatt Ubuntu innstalert på laptopen min i ca ei veke. Det er maskinen eg bruker til alt, også i det daglige arbeidet på jobb. Overgangen har sålangt gått over all forventning.

Totem movie playerSliter foreløpig litt med multimedia, men rekner med det er min feil og ikkje Ubuntu sin. Så satser på å finne ei løysing på problemene. Screem HTML/XML EditorFor å teste ut vevutvikling i linux, så lagde eg versjon 5 av Yallaveven, det gikk veldig greitt. Screem fungerte fint som erstatter for EditPlus, den var faktisk langt bedre på visse områder. Det eg sakna stort, var muligheten til å åpne ftp-lokasjon i ‘filstrukturen’, slik at eg kunne jobbe rett mot vevtjenaren, uten å måtte laste opp filene via ftp i annet program etter at jeg hadde redigert dei. Nokon som har ei løysing på det problemet så er eg evig takknemlig 🙂

Sjølv om eg nok vil møta på uendelig antall problemer og spørsmål på grunn av min manglande kunnskap innan GNU/Linux, kjem eg til å behalde Ubuntu på laptopen. Det finnes ikkje problemer, bare umulige utfordringar 🙂

7 svar til “Ubuntu i bruk”

men det er jo fy-fy å jobbe direkte på en webserver!
jobbe lokalt og teste, publisere når man vet det funker.

tøffe gutter har ikke backup, tøffe gutter gråter…

det er derfor eg syns det er så tøft å skrive rett i originalfilene uten testing og uten lokal backup.. Så gråter eg ein skvett viss det går galt 🙂

Svar

Litt greit å jobbe mot server med daglig backup likevel? Enkelte skulle vel kjørt ut backup av databasen innimellom også?`:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *