Kategorier
Generelt

Million Dollar Baby

Million Dollar BabyClint Eastwood er både regissør og hovudperson i denne dramafilmen fra 2004. Morgan Freeman og Hilary Swank er dei to andre hovudrolle innhavarane. Filmen handler om boksetrener Frankie Dunn (Eastwood), som skal trene opp Maggie Fitzgerald (Swank) til å bli verdas beste bokser. Frankie og Maggie utviklar eit sterkt band, noko filmen speler på.

Me følgjer dei gjennom treningar og kampar, heilt til tittelkampen, der ting ikkje går heilt etter planen. Maggie havnar på sjukehus etter å ha blitt utsatt for ureint spel. Ender opp med at Maggie ber Frankie gjere noko han slettes ikkje vil.

Bra film, som fortjener alle stjernene den har fått på IMDB (8.4/10) . Det som trakk litt ned var at me hadde ein ‘Bali-versjon’ med dårlig bilde og lyd. Samt dårlig engelsk teksting, som sikkert ein ‘Balineser’ har oversatt på kveldstid..

Million Dollar Baby hjå IMDB.
Trailers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *