Skip to content

Sommaren er kommet til Stavanger

Polse med potetsalatDet har vert relativt fint vêr i lengre tid her i Stavanger, men idag var det jammen varmt også.. Eller iallefall varmt nok til å sitte å kose seg på terassen..

Ein varm sommardag kan på ingen måte måle seg med puddersnø og bratte fjell, men det er nå faktisk ganske ‘ålrait’ å grille pølser og drikke øl i sommarvarmen og 🙂 Så mens me venter på avreise til Stryn Sommarskisenter og Folven Camping så får me klare oss uten snø.

Og til slutt… Heia Wig Wam 🙂

4 Comments

  1. Det gjekk jo ikkje heilt til himmels med WW da.

  2. Wig Wam e altid bra!!
    FiDo is playing Wig Wam – In My Dreams.mp3 (Igjen….) 🙂

  3. Då får eg dra fram ‘Zdob si Zdub – Boonika Bate Toba.mp3’ nok ein gong 😛

  4. @FiDo
    Du har jo spillt den sangen der eindel iløpet av kvelden.. Iallefall kvar gang eg har snakket med deg på IM. 🙂

    Nja eg syns og det var skuffande med ein 9. plass.. Og eg maktar ikkje forstå korleis folk i andre land stemmer.. Greit nok at vinnarmelodien ikkje var den aller verste, men alt det andra søppelet som kom foran Noruega.. Eg gir meg øve…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.