Kategorier
Generelt

Hola fra Barcelona

Heisann

Har vore i Barcelona siden Fredag. Her er det jo sommar allereie. Har hatt straalande sol og ca 23-26 grader i skyggen. Eg kom til Barcelona midt paa dagen paa Fredag. Resten av dagen gjekk med til aa finne leigligheten vaar og traske litt rundt i dei trange gatene. Loerdag gjekk med til litt shopping og meir byvandring, mens soendag var det rundt og sjaa paa litt serverdigheter som Sagrada Famila og La Pedrera. Paa kvelden var eg paa fotballkamp mellom FC Barcelona og Albacete eit bunnlag i Spansk Elite divisjon. Sjolv om kampen var heller lamber og Barcelona vant 2-0 var det litt av ein opplevelse aa sjaa fotaball paa Nou Camp som tar ca 110 000 tilskuere. (Det var ca 80 000 naar eg var der).

I dag har eg shoppa litt og naa har eg nettopp heve i meg ein 3 retters middag.

Utelivet i Barcelona er heilt sinnsjukt. Det er stappfult paa kvar ein bar, men eg har vore paa familieferie og har bare faat sett inn vinduene :(. Men alt i alt har det vore flott aa komme seg ned i varmen litt og legge paa seg eit par kilo :).

Kommer sikkert noke bilder seinare ein plass.

3 svar til “Hola fra Barcelona”

Ska sei an e ute å farte. Har ikkje du mazze eksamenar å ta hensyn til snart?? 😀 Barca høres jo gudd ut. Trur Endresen juniorjunior bur de. (elle?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *