Kategorier
Generelt

Dancing mate

Xbox er blitt idrett.. Dancing mate for full rulle i Paradis

Dancing mateXbox er blitt sport! Svett blir ein og.. «Har aldri vert så svett på ei volleyballtrening» uttalte Ole Martin etter ei rekke dancemoves på rappen..

Nå har eg kjørt nokre heftige dansetrinn på matta her.. Rytmen er ikkje heilt på topp enda, men det kjem seg.. Tor Øyvind skal nå prøve å imponere gjengen med dancing etter heftig 80-talls pop 🙂

Torken drar en dansTrur dette vil vore mykje enklare med 6+ brune innabords.. Så kanskje me skal teste det til helga? Nokon som er med på dancemoves på lordagskvelden kanskje?

Spelet går rett og slett ut på å flytte beina etter gitt mønster som vises på tvskjermen, og klare å treffe pilene på matten til rett tidspunkt.. Det er mange sanger og velge mellom, og med variert vanskelighetsgrad..

Bilder fra Dancing mate session

11 svar til “Dancing mate”

Hjarteleg velkommen til å vise skillz på høg plan. 🙂 Det er kjekkare enn å springa rundt mosvatnet, samtidig som det gjer meir enn same nytten. Må få deg slikt på Tasta! Og i pausane mellom draga, kunne du speedstacka for full mundur.

Det er for alle må du vite 🙂 Har du lyst har du lov! Såg han 13-åringen frå Norge som skulle delta i VM, eller om han vant VM. Han kunne det iallefall litt. FiDo om 4 måneder i guess.

Viss an skal klare det på 4 mnd, så får an stå på.. halvannentime til dagen i 4 mnd så er du der fido 😉 då trur eg formen din er betre enn nokon gong og!

@mikasa
Det der med beckenbauershorts og tennissokkar må jo ver pålagt dancingmateoutfit.

Helst blå og rød striper på sokkane, og dei bør ver litt høge.. suppler gjerne med eit panne/svettebånd.

føle det har dabba litt av på dancefronten.. men må nok dra opp intensiteten på treninga fram mot SNO-06 banketten.. Trur fisterguten kunne gjort det bra på dancemate.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *