Skip to content

Sommarservice og photos fra Gaustadtoppen

Yalla sommarserviceEg har hatt den årlige servicen på hårmanken.. Eg lot lokkene falle, hockeyen døy og sommaren komma! Fekk av eindel kilo hår, nesten som det synes på badevekta 😉 Frisørane hadde som vanlig fritt spelerom, og klatta oppi fargar og allslags greier..

Mazza på Gaustatoppen
Fekk også tilsendt nokre bilder fra SNO-deltakar John Øyvind Hauge. Det er bilder fra Gaustadtoppen, ein tur eg egentlig skulle vert med på, men var i konfirmasjon og feita meg opp istedenfor.. Var godt det og.

Men det såg ut som Mads og gjengen hadde kost seg dei og..

Bilder fra Gaustatoppen

4 Comments

  1. Ser ingen fargar?

  2. Tror dei har skvetta litt bleiking oppi…

  3. jau, det var visst nokre ‘kvite’ striper og noko anna stasj.. 😉

  4. Ser jo ut som en fjortis nå 🙂 Knis 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *