Kategorier
Generelt

Et musikalsk kaos

Et musikalsk kaos - plakatEt musikalsk kaos – Takk for frammøte. Det var revyen me var på igår. Masse synging, og lite god gammal Valen humor. Her var det parodier på masse forskjellige artister. Det morsomte var nok produsent Geir Ånestad på storskjem, han dukka opp støtt og stadigt i bakgrunnen. Alt i alt ei heilt grei forestilling.

Etter revyen var det tid for å gjera Stavanger utrygg. Turen gikk til Gossip, men der var me ikkje lenge før me inntok Crazy Piano Bar, der blei me vel omtrent til dei stengte. Der var det dansing på barddisken og eit fæla liv 🙂 Etterpå var det nattmat på Burger King og godnatt.

Konklusjonen må vere at dette var ei godkjend helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *