Kategorier
Ski Snønuten Open

SNO-05 er over

LagbildeDa var årets Snønuten Open over. Stor deltaking og imponerande sluttider. Eg legger ut resultatlister straks eg får dei av sekretæren. Bilder må eg og vente på, eg glemte å ta bilder, men eg vett det var mange som tok masse bilder. Så dei som har nokre gullfjoto må sende dei over til meg (helland (at) hansmagne.com).

Eg har iallefall eit bilde av alle deltakarane. Vinnaren står heilt til venstre i bildet, og han vann tittelen for andre gang. Dvs at med siger neste år, så er vandrepokalen hans! Navnet på årets vinner er Steinar Hustoft, vinnertiden blei 08:23. Det er imponerande 🙂

Ole Martin har og lagt ut nokre bilder fra turen.

To be continued..

Ett svar til “SNO-05 er over”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *