Kategorier
Ski Snønuten Open

SNO05 – BANKETTEN-

Det store rennet nærmer seg med stormskritt, og ifølge godt informerte kilder laver snøen ned i suldalsheiane.
Vi er nå oppe i et ca antall glade utøvere på 25 personer på alpin, brett og telemark. Det er endå mulig å melde seg på både bankett og renn, men det begyner å haste, spesielt når det gjelder banketten.

Når det gjelder banketten blir det i år som i fjor først afterski med badestamp. Håper på bedre oppmøte i stampen i år enn i fjor, ettersom prisen for stampen er inne i prisen for hele banketten, så kommer du ikke i stampen betaler du for andres personlige hygiene 🙂 Prisen på banketten blir omtrent som i fjor.
Nytt av i år er at Mo Laksegard har søkt om utvida skjenkeløyve for kvelden og satser på å få det. Dette betyr fest ut i de sene nattetimer.

SKI OR DIE!

2 svar til “SNO05 – BANKETTEN-”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *