Kategorier
Ski

SNØNUTEN OPEN 2005

For de som ikkje endå har fått det med seg nærmer snønuten open seg med stormskritt.
26.03.05 går dette tradisjonsrike rennet av stabelen igjen – bedre, større og mer spennende enn nåken gang!
Vinneren fra 2003 , Steinar Hustoft har satt seg på ropeidferjå for å ta tilbake trofeet til Vikedal etter ett år i Oslo. Dessuten går det rykter om deltakelse av flere alpinister fra Sauda, b-kjendiser fra Hjelmeland og nye ansikter fra Oslo. Det meldes og om at våre egne helter fra Sand og Suldal ligger i hardtrening om dagen. «Pure Evil» (Per Even) er observert på flere treningsturer i Håradalen, Christian Bjørke skal være observert på utallige nuter i Sognefjellå, og ryktene går om at Aslak skal ligga i hardtrening i Eikedalen, for endelig å finna formtoppen når det gjelder. Det knytter seg og sjølsagt spenning te om trugenut mafiaen kommer seg til tops i år. Skulle dette skje er alt åpent..
Snønuten open handler imidertid ikkje bare om sjølve rennet, men og om all den utenomsportslige aktiviteten som knytter seg til et så stort arrangement. Den største happeningen blir naturlig nok banketten der alle deltakere, familie, venner, smøreteam og resten av støtteapparatet er velkommen. Mange velger og å følga turen til tops med turski og ingen prestasjonsangst. Alle som vil er velkommen til å vær med på turen opp, uten å måtte delta i konkurransen. Det er bra at nåken kan renna ner tilslutt og plukka opp de som måtte skada seg!
Programmet for påskehelga blir som følgende:

Fredag 25.03 kl 20.00 – Trekking av starnummer på Mo Laksegard
Lørdag 26.03 kl 10.00 – Avmarsj frå Mostøl
ca 13.00 – Rennstart
17.00 – Afterski på Mo Laksegard med badestamp.
19.30 – Bankett på Mo Laksegard med premieutdeling.
20.30 – Fest på Mo for heile bygdå

Deltakelse på Rennet blir ikkje annonsert i nåken aviser eller nåke aent, men baseres på jungeltelegrafen med yallawebben som utgangspunkt. Vil Du være med på rennet, eller kjenner du nåken som vil er det bare å ta kontakt. Send en mail til madsdrange@hotmail.com
snakkes i påsken!!

3 svar til “SNØNUTEN OPEN 2005”

Nå e det shaking av protein og kreatin som teller… Pumping av vekter og pudder. Eg ska faen meg ikkje stelle tåneglene te Steinar:-) Stikke te åre i kveld, må opp å drive litt spesifikk trening Swe-team og gjengen!!! Mohaha… önske drittgjengen lykke te med oppholdet i Lederhose-land. Ser fram te den nye «jibbefilmen» Puss puss

Holabanjola svensken! Eg har låge i «knallhard» sofatrening i fleire månader slik at iallefall ein medlem frå trugemafian skal komme seg opp og få satt sitt preg på SNO-05. Nå mangler eg bare eit par truger som ikkje er ifrå 1960 og godt mot 🙂

Lederhosenland blir kun bra! Og filmen, ja den er nok verdt å vente på 🙂

Hilse sverige

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *