Kategorier
Generelt Ski

Eg hadde an på gli…

TjuingsIdag følte eg meg heldig når eg satt på ferja mellom Tau-Stavanger, så eg heiv 20,- på spilleautomaten.. Begynte ikkje så bra, men bygde meg sakte men sikkert oppover.. låg etterkvart og dingla opp og ned rundt 100,- før det begynte å stige.. Så seier dei på høytaleren at me straks legge til kai.. eg auker innsatsen til max og er plutselig oppe i 400,- og eg er brennsikker på at hadde det ikkje vert for at me la til kai, så kunne eg vunne tusenvis.. Men eg måtte bare ta ut gevinsten og gå.. 🙁

Som Giljen ville sagt det: «An va på gli» – dette er uttalelser frå ein som meine han drar inn ei gjennomsnittlig årslønn på slike ting, så da må eg vel ver enige.. Og gjett om an var på gli.. Kanskje an glir vidare imårå? Eg prøver kanskje ein tjuings til og ser… Men det er bare viss eg føler meg like heldig som idag.

Hovden LøypekartEllers blir det Hovden til neste helg, torsdag – søndag. Og ifølge Skiinfo – Hovden så ser det ganske så greit ut 🙂 Blir veret dårlig så får me heller ligge å plaske i badeland, kan jo ikkje ver feil det heller.. Hovden har også ein oppegåande park, og det gledar eg meg til.. Må kanskje få på plass ei ryggplate før turen 😉

3 svar til “Eg hadde an på gli…”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *