Skip to content

2x søndagsfilm i kjellaren

Harold & KumarHarold & Kumar Go to White Castle , med den «norske» tittelen American High. Dette var første film på programmet. En enkel komedie. Ingenting meir. Den tok ikkje heilt av for å sei det sånn. Ein skikkelig dagen derpå film. Ein treng ikkje følge med for å forstå kva som skjer. Denne filmen var egentlig bare ei lett oppvarming til kveldens hovedfilm..

Hawaii OsloKveldens hovedfilm var Hawaii Oslo av Erik Poppe. Denne filmen lå på eit heilt annet nivå enn den første, og kan anbefales på det sterkeste. Ein av dei bedre norske filmane tenker eg. Det var det 😉

2 Comments

  1. syns du bør begynne å kjøre litt egen rating (=

  2. Eg likar ikkje så godt å trille terning 🙂 eg kjøyre ein reflektert rapport med mi eiga meining istedenfor 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.