Skriblerier om ski, jakt, fiske og friluftsliv!

Lyngen og Kvaløya

17. mai på fredag og 2. pinsedag på mandagen, det måtte utnyttes! Me bestilte reis til Tromsø, pakket med oss ski, telt og fint ver! På flyplassen sto leigebilen klar, så var det bare å begynne å utforske eldoradoet i nord.

Me var (nesten) oppom Nordre Jægervasstind, Abrahamskaret, Storgalten og Storstolpan. Mektig natur og fine utsikter. Snøen var stort sett veldig fin og innstega korte! På nasjonaldagen var det veldig varmt, så snøen vart tung nedover. Men ellers herlig sløsj!

Maks flaks med ver, vind og folk! Takk for turen!

Mari har skrevet meir om turen!

Eg let bildene fortelle resten av historien:

3 Responses to “Lyngen og Kvaløya”

  1. Arne Aarhus

    Neste gang du skal nordover må du seia ifrå så eg kan møta dokken på veien!! :D

  2. Mazza

    Forstår at pannebånd nå er innafor?

Skriv ein kommentar