8 thoughts on “Lysefjorden rundt (på langs)

 1. Vi skal som sagt gå LF rundt, men usikre hvor mye mat vi skal ha med oss (uten å kjøpe noe på hyttene).
  Hvor mye beregnet dere ? Skal gå hele runden(fra start til start).

 2. Eg hadde iallefall med meg ein pakke havregraut (link) til frokost. Ein pose Real pr dag til lunsj. Og så hadde me ein fellesmiddag pr dag utenom det; pølser m/lompe, bålpizza, karbonader og potetmos, og Pasta Formaggio» fra First Price.

  Samt litt nøtter og sjokolade for hurtig påfyll 🙂

 3. Akkurat kor mykje som blir brukt pr dag har eg ikkje peiling på. På tur så ete eg til eg er mett, og ete meir viss eg blir sulten. I løpet av fire dager, så er det begrensa kor mykje ein kan bomma då. 🙂

 4. Greit å ihvertfall ha nok mat med seg da 🙂 er det mulig å kjøpe mat på bakken eller Flørli(hermetikk eller lignende) ?

  Hvor tunge sekker hadde dere ?

 5. På Bakken var det ingenting å kjøpe, Flørli er vel og ubetjent dvs ingen mat. I Lysebotn bør det vel gå an å få fatt på litt mat.

  Usikker på kva vekt eg hadde på sekken, men vil tru den var rundt 15-20kg ved start.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *