Kategorier
Film Ski Snønuten Open

Snønuten Open 2011 hjelmkamera

Litt fra toppen, og dryge åtte minutt med energisparande kvilehockey. For spesielt interesserte med andre ord!

Årets arrangement gikk smertefritt, og alt klaffa! Fantastisk ver, fin snø! Me slapp til og med å fryse flettene av oss på toppen, stemninga var god, og alle var fornøyde!

Blir vrient å toppe årets renn! Men neste år er det 10-årsjubileum og store planer er på gang for å markere 10 år med SNO-historie!

8 svar til “Snønuten Open 2011 hjelmkamera”

Oooooh. Ser me har hatt identisk sporvalg – godt å se at du måtte stake litt du og før bekkedalen. Tre færre svinger til neste så får du kamp til døra:) Ganske interessant at du faktisk kikke på klokka i skogen før måhenget – var du på skjema? Var det forrestent en litt forvirra Roald du passerte rett før mål?

Har nesten same ruta. Du slapp deg litt lågare før pausesteinen og eg slapp meg lenger ned før bekken. Men steike lite staking på deg:)

Å hekkan, kjører dåkken Nedre Reinadalen??? Eg har alltid kjørt Øvre Reinadalen inkludert ein sving innom Kyrkjesteinsskaret og Vestre Kaldevatn, så dette forklarar kor eg taper minuttet. Forøvrig frekk innhenting etter nesten-påkjøringa med Kristian, neste år ska eg be han stenga løypa bedre.

Såg på klokka og oppdaga at eg ikkje hadde klart å starte den 😉 Ellers tok eg meg tid til å kle av meg litt i bekkedalen, blei varm av stakinga.

Og svingte jo ein heil del, men klarte å holde fart ut på slettene, så då slapp unna den verste stakinga!

Havna uti litt trå snø etter passering av Kristian der ja. Godt det ikkje sto om sekunder 🙂

Så det er dette som er Snønuten Open!.
Må jo ha vært en fantastisk tur for alle sammen.. Gratulere med seieren!

Siden jeg har noen sløve, ubrukte (6 år) rustne K2 ski som jeg kjøpte av Kjetil H for en del år siden, kan det jo gjerne hende at jeg graver disse opp og stiller til neste år?

Bra film!

Det er du velkommen til. Skiene dine er DYNASTAR candide thovex promodell så de skulle nok duge 🙂

Hepphepp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *