Kategorier
Ski Snønuten Open

Snønuten Open 2010 – Vårens vakraste eventyr

Husk å manna deg opp både fysisk og psykisk til påskeafta, som i år er 3. april! Då smell startskotet atter eingang for SNO aka Snønuten Open.

Eg ventar i spenning på SNO-generalens oppsumering av årets deltakarar! Mens me ventar kan du jo lufta i kommentarfeltet om du har planar om å stilla!

Bare så det er sagt, den pokalen ska eg fader meg ha eit år til! Så dykk som enda ikkje har starta den harde oppkjøringa, er nok litt seint ute!

– Les meir om SNO, regler som ikkje finnes m.m.
– Suldalsposten om rennet ifjor (pdf).

Meir informasjon kjem altså plutselig frå generalen! Dei som oppfyller krava om deltaking må skriva ein kommentar her om dei vil var med.

15 svar til “Snønuten Open 2010 – Vårens vakraste eventyr”

Gjeddå og Øvstiss ligg i hardtrening her nede i alpene… (Med hardtrening meinar eg å jobba på ølvommå slik at me har litt tyngde på veg ned frå Snønuten)
Ellers kjem me til å ha blodverdiar som Mats nok hadde stussa over sidan me bur ca 400 høgdemeter over ein landsby som ligg på 1000 meter.
Skal faktisk ha prøve Snønuten på søndag då eg stiller i Chinese downhill i eit lokalt skitrekk…

Prøver nok ein gong å finna veien ned. Kanskje har eg eit hemmelig triks på lager i år, kven veit.

Ein ting er sikkert. Pokalen skal ikkje over fjorden, det er 100% sikkert.

Eg har i mangen år kunne tenkt meg å være med. Det er ymse grunner til at det ikkje har gått, type ugreie hofte ol… Lure på om det kan være ein plass til meg i år?

Ich auch! Har dobla treningsmengdene frå i fjor, frå 3 til 6 dagar med plastsko på føtene…

Ser mitt snitt til å børste rusten av stålkantene og kanskje forbedre den personlige «rekorden».
Det er uansett med skam å melde at dette kan bli min første skitur i år. Some shameful shit……

Ny mann påmeldt: Per Eikrem gjere comeback i klassen «Menn i 40-årskrise» – han var med for et par år sidan. Trur han fekk ein pallplass i Hovedlandsrennet i alpint tidleg på 80-tallet (dåværande Donald Duck-lekene), men burde ikkje vera ein trussel for at pokalen havne i Indre Ryfylke.

Trur det blir lett match i år. Som Aslaug seie, så er det ingen som forsere ur og stein betre enn meg (ligge litt i namnet). Og har lagt til 15 dagar med skøytetrening på bortøveski i vinter, som eg trur vil gjer utslaget når snøen gjer vegvalga alternative.
Ellers vil eg berre sei te Kongen av Grisabygdå: Du trenge ikkje skryta på deg nåke fitter her, eg har FULL øvesikt øve dine aktivitetar her i byn…;)

Melde på ein jærbu med navn Morten Jelsa. Gode muligheter for at Arne Aarhus sin legendariske all-time-slow rekord på 47.28 ryke i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *