Skip to content

Mountain Hardwear Lighthpath 2

Har i lengre tid vert på utkikk etter eit lett og solid telt. No vart det handel. Det blei eit Mountain Hardwear Lightpath 2, totalvekt under to kilo. Handla på flust.no som er Trumf-kortet sin nettbutikk. Då fekk eg svidd av det eg hadde av Trumf-bonus, pluss at eg fikk bonus for handelen.. Win-win 😉

«The most awesome tent I’ve ever used! In an unforeseen storm the tent held up to one of the biggest poundings by the weather I have ever experienced.»
trailspace.com

Test kommer etter eit par turar i den norske fjellheimen!

5 Comments

  1. Wohooo! 18.09.09, 07.55 – ANKOMMET POSTKONTOR

  2. Bonus e sweet
    Gledar meg til testrapport:)

  3. Tid e de telttest?
    Eg vente i spenning=)

  4. Tenkte kanskje eg sku få prøve ein tur i helga 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.