Kategorier
Jakt, fiske og friluftsliv

Sandsa – Stranddalen

Yallaveven inviterer til friluftstur i storslått natur fredag 7.august til søndag 9.august

Planen er som følger:
Fredag: Sandsaosen – Sandsa (2 timer i STF-tid)
Lordag: Sandsa – Napen – Stranddalen (5 timer i STF-tid)
Søndag: Stranddalen – Øvre Moen (2 timer i STF-tid)

Sandsahytta er ubetjent og me mekker mat etc selv. Stranddalen er betjent og serverer fantastiske tre-rettersmiddager.. Her er det også skjenkeløyve! Telt er og ein mulighet, for dei som ønske å bære med seg det! Kan jo forsåvidt vere fare for at det er rimelig mange folk i Stranddalen så telt kan vere ein god ide, iallefall reservere plass for å vere på den sikre sida.

Plenty med gode fiskevatn i området, så husk fiskestang! Medlemskap i Turistforeningen gir fiskerett i dei fleste vatn på turen!

«Stranddalshytta blir av mange kalt «perlen i Ryfylkeheiane». Hytta ligger fint til ved Stranddalsvatnet i Suldal. De fleste kommer hit for å oppleve den unike naturen og trivelige atmosfæren på hytta. Mens andre kommer opp for å nyte en av de berømte komlemiddagene som blir servert på tirsdag, torsdag og søndag i sommersesongen.

Bestilling
I sesongen kan bestilling av rom eller middag gjøres på telefon: 00870764660130, faks 00870764660131. Merk at dette er en satelittelefon. Det kan hende du ikke når fram i første forsøk hvis satelitten ikke står i rett posisjon. Prøv igjen. Det er ikke mulig å legge igjen beskjed på telefonsvareren.»
– Stavanger Turistforening

Gi lyd på Facebook-event, eller legg igjen ein kommentar her om du vil vere med til fjells!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *