Kategorier
Ski Snønuten Open

Vurderingsliste SNO09

Etter mange forespørsler kommer nå årets vurdering av deltakerne på SNO09. Planen var egentlig å tona ned konkurranseelementet i år (for å unngå at folk kjører seg vill i konkurranserus), men det er tydelig at det er mange som er gira på seier (og ønsker fokuset over på nåken andre). Her kommer derfor årets vurdering av deltakere, men med fokus på hele SNO, og ikkje bare konkurransen:

Mazza aka permitert SNO-general kjem med årets offisielle vurdering av deltakarar i SNO09:

Årets siste mann til topps:
Her er det nok ingen tvil; etter 1, 5 år på kontor og med et raskt voksende beltedyr går nok jumboplassen i år som i fjor til MADS (på tross av fri tilgang på EPO).

Årets tekniske nyvinning:
Etter å ha oppfunnet en ny skibestigningsbinding bestående av en plankebit, to gamle tennissokker og litt vasilin i fjor, blir det spennende å se ka CATO klarer å konstruere til årets konkurranse!

Årets målpassering:
Nåken gjør alt for litt oppmersomhet, og denne kategorien er for de med et stort eksponeringsbehov. ØYSTEIN har tidligere vist gode takter, sjøl om det har tendert til å bli litt vel ekstremt. Etter et forsiktig år i fjor, er han nok imidlertid tilbake i SNO09

Årets brevdue:
På tross av mange års deltakelse er det flere som sliter med å finne veien ner fra fjellet. BJARTE har tidligere vist en usedvanlig evne til å bomme på mål, og med SYNNØVE i Sveits er det ingen som kan ta fra han årets brevduetittel.

Årets ivrigste:
Etter en heldig seier i rennet, var det kanskje på banketten at HELGE gjorde den tyngste jobben på SNO08. Mo Laksegard har husa mang en Dan Johan, men få har jobba så hardt som unge Svandal i fjor. Ettersom Helge fremdeles er ungkar og spellemann, ligger det nok ann til en favorittseier i denne kategorien i år og.

Årets Ivan:
Nakenbading i gytekulpen har tidligere i SNO-historien vært en klassiker. Etter flere rolige år byr nok sjangsene seg for litt hud på Laksegarden igjen i år, ettersom påsken kommer seint og solå skinner lengre. Her er det flere potensielle kandidater, men eg ville satt pengene mine på GJEDDÅ. Han har flere ganger vist at han ikkje er gjerrig på kroppen sin, så det blir nok «alle får» i år igjen!

Årets nervevrak:
ASLAK har jo vært aleine i denne klassen i mange år. Til tider har prestasjonsangsten vært så sterk at han har sabotert sine egne bindinger på veg opp for å slippa konkurransenervene. I år som tidligere år er det nok frykten for å tapa for sin nemisis og «mini me» ØYSTEIN, som setter nervene i høgspenn hos denne så ellers sindige karen.

Årets vinner:
På tross av et rekordjevnt startfelt blir det nok Vikedals store sønn Dr S som stikker av med årets pokal. To klare outsidere er nok YALLA med en måneds høydetrening i Chamonix, og LARS B med utallige høydemeter bak seg i Kautosjokk.

Årets dessert:
Ingen over, ingen ved siden: Varme ber!

9 svar til “Vurderingsliste SNO09”

Eg kan bekrefta at eg allerede har starta nervebehandling med whisky av gammal årgang, sjølmedisineringa skal aukast fram mot renndagen. Men la oss håpa at tipset om Steinar som vinnar ikkje slår til, det ville vore ei skam om ein haugesundar vann pokalen til odel og eige.

I tilfelle blir det nok ekstraordinær generalforsamling i SNO komiteen for å revurdera vandrepokalskriteriene. Det tok jo si tid å fa tak i den nåverende pokalen, og det blir neppe lettere å få tak i en til..

Midt i denne finanskrisa så spørs det om EM1 klarer å hoste opp kapital til å sponse ein ny pokal. Så me får sette oss i hockey og sørge for at den ikkje havner i haugesundarens hender..

Juryen kan jo evt trikse og mikse litt med stoppeklokkene, denne teknologien er jo ikkje feilfri… evt. la bjarte ta seg av utrekninga av resultatet..

OlavØ og LarsH kjem direkte fra 10 dagers toppturkjør i Courmayour og Dolomittene til SNO, føler me må legge litt press på skuldrene deiras og.. Særlig OlavØ har masa lenge om at 2009 skal vere hans store gjennombrudd i SNO!

@Etter å ha slete meg opp mange tusen høgdemeter i alpeland ser det ut til at matchvekta svikte når den burde vore på topp. Men eg håpar jo på å snike meg forbi deg!

Eg beklage på det sterkeste at eg for andre (eller va det tredje?) gang ikkje vil var med og lage spenning i toppen :)Her blir det jobbing og scooterkjøring i finland kanskje 🙂 Men eg vil sette penger på Yalla. Han har jo logge i hardtrening i år, pluss at han har massen på sin side! Kroppen har jo identisk form som «donald»drakten skøyteløperne prøvde for noen år siden 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *