Skip to content

Det dumper i Chamonix

snowforecastchamonix

Nå dumper det i Chamonix, og det er jo bare rett og rimelig nå som eg snart skal reise ned. Snow-Forecast.com har som regel god treffprosent på snøvarslene sine, så det ser ut til at Mari får ei over snittet trivelig veke der nede nå. Eg følger utviklinga og rekner med masse god pudder i heile februar. Ser fram til ein måned med fjørlett snø og faceshots.

2 Comments

 1. Ser ut til at eg skal få med meg litt godsaker der nede og:

  Freeride World Tour – 15. February to 19. February

  Since 2008, the Freeride World Tour has been a major international event that gathers top-ranking freeriders. For the first time, male and female skiers and snowboarders are touring the world together to win the World Championship title.

 2. mazza mazza

  Du får slenga deg med då:)
  Det ser desverre ut som om det blir dårlig med Chamo tur på meg neste helg. Blei litt forandring på de møtene eg sku på. Litt surt å reisa opp og ned til Geneve på tirsdag når det lave ner på fjellet..
  April tur er uansett i boks, så får me se ka som skjer i februar/mars.
  Akkurat nå er det jo ludderføre på østlandet, så en får nyte det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.