Kategorier
Ski

Nostalgi på ski

gullingennostalgiski-11Idag blei eg lei av å sitte inne, og når det var tid for å stenge ned heimekontoret så satte eg snuten mot gode gamle Gullingen Skisenter, det var her me cruisa i barndomen.  Nettsida meldte om ein såle på 20cm i Breiastølsdalen. Skisenteret var sjølvsagt stengt, så måtte ta føtene fatt for å komme til topps. Det var lite snø, og snøen som var der var ei blanding av skare, og gjennomslagsskare. Sikten var av god gammal røldalskvalitet! Heilt nydeligt.

Turen starta ned bestemorløypa, pga lite snø, måtte ein rett og slett droppe inn.. Skummelt 😉 Vidare gikk turen til Hauen (med den shcvæære droppen), 80-graderen og skogen. Bare klassikare rett og slett 🙂

Bilder finn du og i albumet!

4 svar til “Nostalgi på ski”

Va du aleine på tur?
Du va ikke nedom mosvatnet og vel? Er det mye snø på den høyden og er det mulig å GÅ på vatnet/isen der nå..? (Lurte litt på evt. romjulsisfiske på ullsvatnet…)

Sjå her ja. 🙂 Va på ski på veslejoleftan eg og, men her va det 45 cm mæ pudder å strålande forhold. 😛
I dag va det litt hardare sida det va -9 grader i natt. Men godt å få flytta på seg litt. 🙂 På detta føret fekk eg god fart og, Nokiaen min logga meg te ein toppfart på 85,2 km/h. 🙂 Hu hei hvor det går. Hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *