Kategorier
Generelt Testar

Juleøltest 2008

Yallaveven plar alltid vere tidleg ute med «Den store juleøltesten». I år vart med slått av dinmat.no. Yallaveven vil nok komme med ein oppfølgingstest, og eg trur jammen me ska få med eksperthjelp fra dinmat-redaksjonen, slik at testen blir vel-dokumentert. Yallaveven spesialiserer seg på juleøl for folk flest. Det vil seie butikk-øl. Årets test kjem innan rimelig tid!

I desember byrjar Kardinal å få inn mykje godt juleøl, og det må vel smakast litt der også. «Nøgne-Ø» var god ifjor, det samme var den franske varianten «Meteor – Bier De Noel». Me har «Sandstreff» lordager når det passer.. Vel møtt!

19 svar til “Juleøltest 2008”

eg også stiller som master tester i ølpanelet ditt om det går greit 🙂 Eg velge å tro av eg ha meir referanseren dei fleste 😛 hehe

Tid blir det test? Får eg vera me på fest?

Visar til tidligare link som referanse for min erfaring i gamet. Spesialfelt på blindtest og kollektive skålar under bord og bak sofaer.

Eg kan nå på lørdag, eller 5-6 desember… er det eit alternativ?
Btw. eg har sett ut diverse typer julepils, dekoren på boksane er fine, men er ølet like veldsmakande?? 😀

Imorgon går ikkje. Idag går jo kanksje, bare eg har ikkje handla inn.. 5-6. desember går kanskje det og, avhengig av korleis det ligg ann i Røldal 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *