Kategorier
Generelt Jakt, fiske og friluftsliv

Det tradisjonsrike rypejulebordet

RypebrystDet nærmer seg jul, og me må finne ei helg/kveld for å fortære sesongens ryper! Får håpe nokon har landa fleire ryper enn Indre Ryfylke Rypevernforening, for me klarer dessverre ikkje å mette så mange sjeler i år! Men kokken Ivan har fryså full, så mat blir det nok av..

Lørdag 8.desember er foreslått.. Location unknown, men mest sannsynlig dei rosa terassane eller Casa del Fido!

Alle medlemmer i IRRVF (inkl. kokken Ivan) er sjølvsagt inviterte, og andre rypesvoltne blir vurderte fortløpande 😉 Handlelista blir vel ca som sist, og menyen og rettane rekner eg med blir tilsvarande som forrige gang.. namnam…

Kven har moglegheit den 8.desember?

14 svar til “Det tradisjonsrike rypejulebordet”

Happy Hunters Medlem Nr.#1 (Ref. medlemskort) kan stille lørdag 8. desember.

Det var heilt fantastisk ifjord, så dette glede eg meg til!!

Me må ha litt rødbrus å ‘happy hunters’ og tenke eg.. 🙂

Vett’kje om eg e medlem i den eksklusive foreninga, men eg kan sikkert bidra me nokre fuglar viss eg får komme.. 😉

Å tusen takk. Det hadde vert deilig. 🙂 Lite andre planer den dagen og så det passa fint. 🙂
Skal på årsmøte den 7 Des i El&It klubben, Då vinn eg forhåpentleg fenalår i lotteriet, som eg kan ta med til å spikke på. 😛

Hadde ikkje du fri på torsdag. Kan kokkelere på dagen du, så kjem eg og hjelper til rundt kl 16 😉

For kong vinter trekke grævlig hardt, eg har ikkje sjans i havet å holde igjen.. hehe

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *