Kategorier
Ski Snønuten Open

SNO 07 – Det siste om deltakerne

Som rennsjef er det blitt en tradisjon og gi en liten oppdatering på formkurvene til dei mest markante deltakerne på SNO. Klikk deg vidare for å lese rennsjefens meiningar om deltakarane.

Dr Moe
Etter topp plassering i fjor og 2 måneders treningsleir i Canada hersker det liten tvil om kven som er favoritt i SNO07.Usikkerhets momentet er imidlertid hûr psyken responderer på det store presset. Vi har sett andre i familien bukke under for presset tidligere..

Jon Øyvind
Har en 1. plass, og en 2. plass av to mulige. Er alltid og regne med, og har stått dobbelt så mye på ski denne sesongen som forrige.. og då vant han..

Yalla/joppe
Kanskje er dette året då Godalsveien 2 skal ta pokalen til sand for første gang? Kondisen har alltid vært den store akilleshelen, men i år er det rapportert om mye trasking i røldalsfjellå så toppformen er tydeligvis prikka!

Svandal
Etter en gedigen nedtur i fjor bør revansjelysten være på topp. Som den eneste skolerte alpinisten bør alt ligge tilrette for en god tid. Nå har han sannsynligvis hold seg for god for portkjøring denne vinteren, så kansje er frikjøringsformen inne?

Iver
Ryktene går om at en særdeles solid skikjører har meldt sin ankomst til vårt årlig renn. iver er ikkje kjent for å tenka konsekvens men faller følgende to kriterier på plass er det neppe nåken som slår han:
1) Iver kommer over fjellet fra Bø uten hjelp fra Viking og luftambulansen.
2) Iver kommer i mål uten assistanse fra hjelpekorpset.

Hustoft
Stiller i mange mindre frikjøringsrenn denne vinteren som «Tørrfiskrennet i lofoten», og «Kautosjokk pukkelpist». Forhåpentligvis er han og klar for SNO, og då er det ingen tvil om at han er skummel. Steinar har tross alt rekorden, og har aldri deltatt uten å vunnet..

Ellers kan det nevnes flere sterke utfordrere som;
Lars Bjørke – har blitt matcha av svandal hele vinteren..
Christian – tilbake fra tropene og sulten på snO..
Aslak -har ENDEL og hevne fra i fjor..  

Dette blir spennende!!

14 svar til “SNO 07 – Det siste om deltakerne”

1. Koss vil du vurdere deg sjølv?

2. Me har da aldri hatt dårlig kondis.

3. Husk at det stiller seniorer i år. De (Birger og Dagfinn) mener de er stinne av erfaring. Ut fra historier de forteller, så gjekk det styggfort når de satt utfor før i tiden.

4. Må sei det blir kjekt.

5. Over og ut.

Sulten ja!!! Eg glede meg vilt….
Særlig til å presse forventningane på den unge lovende doktorspiren, moe, opp i været… Ingen tvil om at med den sesongen foventes det frekk og hissig kjøring.

Prisverdig at eg blir omtala som ein utfordrar, men eg er nok som Oddbjørn Hjelmeset: Slår først gjennom i ein alder av 36 år. SNO 2017 bli dermed mitt store år.

I år blir forøvrig skia glida med ei blanding av potefett og spenol, det skal visstnok fungere like bra som Doktor Moe sin glider til 7563,- NOK (pr. gram)

Her i nord har det vært hard matching heile vinteren. Klar med flunkande nye ski, og litt skiprepping hos Dr.Moe fredagskveld så skal kanskje storebror bita i støvet for første gang1

etter å ha kjørt traseen i Ostwand Open idag, så meiner eg at eg, kjetil og gjermund stiller særs sterkt. bare smørninga treff så kjem det til å gå fort!

Må sei eg e meget smigra øve tilliten te rennsjef Drange. Itte mest 7 veker i skodda (like tjukk som ammetåka) i Whistler, er formen absolutt på gang… Og Aslauga trenge ikkje eksperimentera med spenol (meir enn han gjer te vanleg) og potefett. Den hemmelege smurningsoppskrifta er nedteikna i familiekrøniken vår, berre å slå opp der. Bjørke senior e per dato sjølvdestruktiv og påføre seg sjølv ligamentskader for på medisinsk grunnlag sleppe unna nederlagets bitre smak. Då er ikkje tjuvtrening under vinga te Eggebøen så mykje verdt. Personleg held eg ein knapp på Joppe. Høyre han endeleg har fått tømt rognpåsen, så her ligg alt te rette for kvass køyring, med aerodynamisk kroppsform og etterkvart eit lass av rutine! Trur for øvrig banketten blir storslagen i år, Bjørn har visst allereie handplukka dei «varme bera». Hilde: du treng ikkje hjelp i saniteten i år, forresten…?

igjen litt self handicapping som me seie på idrettspsykologi språket.. bare christian som tør ta bladet fra munnen og si at han er på høgget! han skal stilla og er blitt flink til å kjøre fort i år! ser lars og har en idrettspsykologisk korrekt innstlling, så eg flytte herve brødrene bjørke opp til toppen på favoritt listå!

oki. en liten moderasjon.. ser at yalla og ovenfor peker favorittpilå på seg sjøl og gjermund og kjetil. kaste meg på! i år skal THE MAZZA knuse all mostand!!!!

Lure på om eg skal åpne med spel på vinnaren i SNO07. Eller ein trippel som blir brukt på hest. Kan bli vanskelig å sette odds, men sikkert ingen som klare å tippe rett.

Dr. Moe; sanitetstroppen e mannssterke, men dine kunnskaper kan sjølsagt alltid brokast te nåke! Trur likavel me ska satsa på at du forsvara familien si era, har truå på deg i år!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *