Kategorier
Ski

Røldal

Fra skiinfo - 330cm i røldal
Ser ut til å bli ei ganske OK helg 🙂
Har snødd rundt ein meter siste veka, og vert kaldt. Bare håpe det ikkje har blåst for mykje..

5 svar til “Røldal”

Vel det starta iallefall ikkje heilt topp. Idag er trekket stengt pga vind. Sitter i hytta på Hagaminne og surfer via gprs og Powerbooken til Vela 🙂

like greit eg ikkje reiste opp då! Loon melder om styggbra forhold i homsedal, men det blir nok bare dagstur til norefjell på mazza. skal folket opp igjen til røldal neste helg? då komme iallefall eg!

Horefjell var ingen kjempesuksess det heller.. fint nok på toppen då. Gjorde imidlertid et skjebnesvangert forsøk ned den svarte løypå som ikkkje var åpna enda men som hadde et forlokkande upreppa pudderlag. Problemet var bare at sålen var tynnere en hentesveisen til øystein hedstrøm, så det ente med hål i skien, hål i jakken og hål i armen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *