Kategorier
Generelt

Versjon 6

Yallaveven blei lansert i versjon 6 ikveld.

Har ikkje hatt så mykje å finna på denne helga. Ikkje jakt, ikkje surfing og ingen andre ting heller. Så derfor dilla eg litt med yallaveven. Det enda opp med at eg lanserte eit nytt tema søndagskveld. Gi lyd viss du oppdagar noko som ikkje fungerer som det skal.

Kva er dommen?

6 svar til “Versjon 6”

Skin’et forsvinn på albumet. Ska det var sånn? Ellers va det jo skin’et veldig basic og blått. Men venne seg sikkert te det også.. 😀

Vett’kje koffor eg va så negativ med det samme.. Men trur blått og basic minte meg litt mykje om default-themet til wp.. Huske ikkje ka det hette..

Med ei låg heading trur eg det hadde vore ok å inkludert den i gallery også.. Men det e kanskje ein del jobb??

Til slutt.. Forumet/diskusjoner likte eg betre når det vistes med alle innleggs-headinger og forfattere på forsiden.. No vises berre siste forfattar for kvar thread, og det gjør det litt vanskeligare å sjå når det e nye meldinger.. Viss ikkje e vel «new»-flagging med cookies elns. ein veg å gå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *