Kategorier
Generelt

Barkavika Open – Resultater og oppsummering

Joppe og batti duell

I helga vart som kjent Barkavika Open arrangert. Ei glitrande gjennomført turnering på eit flott anlegg. To fine banar, badestrand og vannleikar. Yallavevens medlemmer gjorde ein hederlig innsats, og stakk av med alle premiane som var å oppdriva både for herrer og damer.

Klokken 09:30 lordagsmorning ringer telefonen; Melberg må kaste inn håndklede, han har fått høg feber, og måtte tilbringe store deler av dagen på legevakta.

Okidoki, då får eg dra med meg Olidoli, tenkte eg. Men neida, Kjetil sin makker hadde klart å skalle hovudet i garasjen, og pådratt seg ein svimmel hjernerystelse. Så eg vart timen for seint ute til å kapre Oli som nå danna lag med Kjetil. Jaujau, grei start.. Blar igjennom telefonlista, og gjer eit par telefonar, men ingen som kan stille på times varsel..

Melberg klarte til slutt å skaffe til veie ein makker. Unge og lovande Sigmundstad. Me feia gjennom gruppespelet på lordagen utan større vansker. Det samme gjaldt resten av «Sandslaga».

Lordagskveld for me til Idse, der blei det grilling og bading samt litt soving før den store finaledagen.

Søndagen var det på an igjen. Eg og Sigmundstad fliste lett gjennom 8-delsfinalen mot Andersen junior og ein til. I kvartfinalen blei det hakke vassere motstand mot Bjarte og Mazza. Me klarte å gjere Mazza nervøs og skjelven. Men det var ikkje nok til å ro sigeren iland.

Jentelaget vårt; representert av Synnøve og Turi feide all motstand til sides, og var suverene heile søndagen. Gratulere så mykje med sigeren 🙂

På herresida viste det seg raskt at finalen ville stå mellom Helland/Helland og Helland/Drange. Sjølv om Helland/Drange fekk overraskande god motstand i semien. Finalen var jevn og velspelt, men det var vel egentlig ikkje tvil om kvar sigeren ville havne.. Laga fulgte kvarandre tett, men fra tribunen kunne ein sjå at Helland/Helland hadde roen på kampen, og etter å ha kontrollert inn andre settet, og satt inn eit ekstra gir på slutten av tredjesettet avgjorde dei kampen og vann 2-1.

Sand gjorde dermed storeslem i Barkavika. Siger i dameklassen. Og dobbelsiger i herreklassen.

Yallaveven gratulerer Synnøve og Turi med 1. plassen for damer, Kjetil og Ole Martin med 1. plassen for herrer, Bjarte og Mads med den bitre 2.plassen, Hetle for det kjipe semifinaletapet. Og takk til ukjente Sigmundstad som stilte på kort varsel 😉

Sidan eg rauk ut i kvartfinalen, vart det god tid til å ta bilder.

Bilder fra Barkavika Open 2006

15 svar til “Barkavika Open – Resultater og oppsummering”

[…] Arkivert under Generelt av Ole Martin : August 7, 2006. Ettersom Kjetil sin opprinnelige makker pådrog seg ein lei hjernerystelse, måtte eg stille opp som ny makker på relativ kort tid. Team Helland/Helland var ein umiddelbar suksess, der me slo Helland/Drange i finalen. Hans Magne var uoffisiell pressefotograf og journalist for helga, og har lagt ut eit fyldigare referat på si side. Ingen kommentarer […]

Gratulerer så møje, Helland/Helland & Synnøve/ Turi!

Registrerte møje hvisking i Barka-buskane om denne hersens Sandsmafiaen som kuppa heila vigå. 🙂

Blir neste «offer» Tomato Open?

«Laga fulgte kvarandre tett, men fra tribunen kunne ein sjå at Helland/Helland hadde roen på kampen, og etter å ha kontrollert inn andre settet, og satt inn eit ekstra gir på slutten av tredjesettet avgjorde dei kampen og vann 2-1.»

me leda 11-10 i siste settet då…

Heile baksida av Strandbuen er dekorert med bilder av yallavevens medlemmer 😉

«Det var Sand som dominerte Barkavika» var jo eit ordspel som like godt kunne stått på framsida av VG 🙂

Svar

Ska sei det va dominans fra Sand…… Men det e nå ein ting en lure litt på her eg flikka gjennom fotografens blinkskudd????? På bilde nr 0719!!! Her e jo vinnar laget i aksjon, men det ser da virkelig ut som om dei har komme til seieren på litt uærlig vis??? Etter alle solemerker vil eg nå sei det e DAMER dei spele mot??!! Mazza, dette åpner da for protest!!!!????

Kvifor så mange spørjeteikn etter ordet «blinkskudd»? 🙂

Må rekne med litt juks og fanteri når joppe er innblanda. 😉

Svar

Du imponerer Kjetil. Visste ikke at du var beachvolleystjerne på vestlandet.

Hadde en Helland med i turneringa her i Halden i fjor. Kanskje vi møtes på banen:)

Mvh
MP lt Sivertsen

Halla Sivertsen. Lenge siden. Drive nå å spiller litt, men kan nok takke makker Ole Martin for siger i den turneringen 🙂 Driver du å spiller også? I Halden, då er det kanskje Olav Helland, bror til Ole Martin som spilte der.

Kjekt å høre fra. Snakkes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *